Hei! Kiva, kun tulit.

mielen voima rakkaus

Tämän sivuston tarkoituksena on keskittyä kaikkeen hyvään, eli rakkauteen, niissäkin tilanteissa kun tulee ämpäreittäin kuraa niskaan.

Tärkein työväline hyvän ja rakkauden luomiseen olet Sinä itse.

Tietyt asiat, tavat toimia, ajatukset, tunteet ja käyttäytymismallit ovat olleet minussa aina. Osa on tullut matkan varrella ja osa tulee päivittäisinä havaintoina, tutkimusteni tuloksina tai ahaa-elämyksinä. Osan olen oppinut ja opin edelleenkin muilta ja ympäristöni kautta. Joissakin asioissa taas olen mennyt suurten erehdysten kautta tai takonut päätäni seinään pitkään ja hartaasti, ennen kuin olen ymmärtänyt lopettaa ja oppinut varsinaisen viestin.

Minulla on tarve ymmärtää itseäni ja ympäristöäni. Omaan näkemykseeni elää, toimia ja ajatella on tehdä kaikki rakkauden kautta. Ja pyrin tähän siis kaikilla alueilla elämässäni – syön mahdollisimman puhdasta ruokaa, vältän kemikaaleja, kierrätän mahdollisuuksien mukaan ja mahdollisimman pitkälle, keskityn hyvään ja hyviin ajatuksiin sekä niiden jakamiseen. Muun muassa näistä asioista kirjoitan blogissanikin, joka löytyy näiltä sivuilta, sekä suorana linkkinä täältä.

Sen sijaan, että surkuttelen, vihaan, inhoan, ylenkatson, olen katkera… valitsen rakkauden. Paljon mukavampaa : )

Päivitän sivustoa ja kirjoitan blogia säännöllisen epäsäännöllisesti. Joten, tervetuloa – kokeile, voisiko täällä olla Sinulle keinoja löytää vastauksia.

Rakkaudella, Tanja

2 thoughts on “Hei! Kiva, kun tulit.”

  1. Aivan ihanasti kirjoitettu tuo ”sen sijaan, että surkuttelen… Valitsen rakkauden” <3
    Mun on pakko myöntää, että silloin tällöin saan turhautumis-kohtauksia ja maailmantuskaa tuntiessa musta saattaa hetkeksi tulla surkuttelija /:D Mutta onneksi ne hetket on väliaikaisia ja parhaimmillaan niistä saa taas voimaa ottaa vastuu omista teoista ja jatkaa taas aurinkoisemmilla ja positiivisemmilla mielillä!! 🙂 Täytyy muistaa tuollaisten tunteiden antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja säilyttää asioihin aina rakastava ote. Se kuitenkin rakentaa niin paljon enemmän.

    1. Kyllä itsekin sukeltelen toisinaan synkissä vesissä, ja mielestäni sekin kuuluu elämään ja tunteiden kirjoon <3 Pyrin tutkimaan ja käsittelemään läpikotaisin, sekä hyväksymään negatiiviset tunteet heti kun tunnistan ne. Lopuksi puhdistan mieleni ja jatkan eteenpäin. Katkeruus ja kyvyttömyys antaa anteeksi on mahdollisesti kaksi pahimmista keinoista voida pahoin. Kun valitsee rakkauden kaikessa tekemisessään, voi kokonaisvaltaisesti paremmin, kuten varmasti olet huomannut omassa elämässäsi kemikaalittomuuden positiiviset vaikutukset itseesi ja ympäristöösi 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *