Kiinnostaako yhteistyö?

Aloitin kirjoittamaan blogiani Valitse Rakkaus, sillä kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä sen saavuttamisen ja jatkumisen monitahoiset vaikutukset ovat minulle erityisen tärkeitä kaikilla elämän osa-alueilla ja pyrin tekemään valintani viisaasti ja lempeästi, niin itseäni kuin ympäristöä(-ni) ajatellen. Minulla on tarve tutkia ja kokeilla uutta sekä vanhaa, ja monipuolisesti oppia sekä kehittää itseäni.

Suoritin tammikuussa 2018 NeuroLinguisticProgramming -peruskurssin Hannu Pirilän opetuksessa, sekä opiskelen parhaillaan Shiatsu-hoitajaksi Pierpaolo Schifferin opastuksessa. Kirjoitan Valitse Rakkaus -blogiani yhtenä osana alkavaa yritystoimintaani, joka tuleekin keskittymään luonnonmukaiseen sekä vaihtoehtoiseen hyvinvointiin muun muassa mentaalivalmennuksen ja kehonhuollon saralla. Kauttani voi myös tilata Young Living -eteerisiä öljyjä ja ihonhoitotuotteita. Julkaisen blogissani toisinaan myös mm. matkusteluun ja arkeeni liittyviä kirjoituksia, joissa kuitenkin aina otan myös huomioon blogini fokuksen, eli mielen-, sielun- ja kehonravinnon.

Kaikessa mitä teen tai ajattelen, valitsen Rakkauden.

Rakkaudella, Tanja

Ps. Mikäli olet kiinnostunut tekemään kanssani yhteistyötä, ota minuun yhteyttä sähköpostitse valitserakkaus(a)gmail.com

instagram: valitserakkaus

facebook: valitserakkaus.fi