Mitä täällä tapahtuu?

Ihminen löytää ajatuksia sydämestään ja etsii niitä älystään.
-Dufresnes, Pensées, maximes et caractères-

Hei! Kiva, kun tulit.

Tämän sivuston tarkoituksena on keskittyä kaikkeen hyvään, eli rakkauteen, niissäkin tilanteissa kun tulee ämpäreittäin kuraa niskaan.

Tärkein työväline hyvän ja rakkauden luomiseen olet Sinä itse.

Tietyt asiat, tavat toimia, ajatukset, tunteet ja käyttäytymismallit ovat olleet minussa aina. Osa on tullut matkan varrella ja osa tulee päivittäisinä havaintoina, tutkimusteni tuloksina tai ahaa-elämyksinä. Osan olen oppinut ja opin edelleenkin muilta ja ympäristöni kautta. Joissakin asioissa taas olen mennyt suurten erehdysten kautta tai takonut päätäni seinään pitkään ja hartaasti, ennen kuin olen ymmärtänyt lopettaa ja oppinut varsinaisen viestin.

Minulla on tarve ymmärtää itseäni ja ympäristöäni. Omaan näkemykseeni elää, toimia ja ajatella on tehdä kaikki rakkauden kautta. Ja pyrin tähän siis kaikilla alueilla elämässäni – syön mahdollisimman puhdasta ruokaa, vältän kemikaaleja, kierrätän mahdollisuuksien mukaan ja mahdollisimman pitkälle, keskityn hyvään ja hyviin ajatuksiin sekä niiden jakamiseen. Muun muassa näistä asioista kirjoitan blogissanikin, joka löytyy näiltä sivuilta, sekä suorana linkkinä täältä.

Sen sijaan, että surkuttelen, vihaan, inhoan, ylenkatson, olen katkera… valitsen rakkauden. Paljon mukavampaa : )

Päivitän sivustoa ja kirjoitan blogia säännöllisen epäsäännöllisesti. Joten, tervetuloa – kokeile, voisiko täällä olla Sinulle keinoja löytää vastauksia.

Rakkaudella, Tanja